Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye alkohol må til  før jeg kaster opp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år som er veldig usikker på dette med alkohol. Mange av vennene mine drikker, ikke mye men litt av og til. Jeg har egentlig litt lyst til å prøve jeg og. Problemet er at jeg er ganske så redd for å spy. Mange sier at man bare blir litt svimmel og sånt og at det bare er gøy. De sier at jeg ikke kommer til å kaste opp hvis jeg ikke drikker masse. Er dette sant? Eller hvor mye alkohol må til for at jeg kommer til å kaste opp? Forresten så er jeg rundt 1,55 og veier ca 52 kilo (om det har noe med saken å gjøre)

SVAR

Besvart 15.08.2012 14:45:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle