Hopp til hovedinnholdet

Tips til hvordan jeg kan drikke alkohol selv om jeg er mindreårig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurte på om dere har noen tips om hvordan man kan feste med alkohol på hjemmefester når man er mindreårig? Jeg har ikke fått drukket skikkelig ennå, men jeg har så syyykt lyst å drikke, det ser så godt ut, og jeg har iallefall fått inntrykk av ting ofte blir litt festligere! Ikke ta dette feil, jeg føler absolutt INGENTING press, vennene mine har drukket lenge, og jeg er den bestemte da, som ikke har drukket eller gjort noen ting. Men nå har jeg kommet til det punktet der jeg bare har veldig lyst til å begynne å drikke, for festlighetens og smakens skyld. Tenker faktisk nesten på alkohol hele tida, blir helt gal i hodet. Så jeg lurte på om det finnes måter å komme unna foreldrene eller kanskje spørre dem om lov til å gå på fest og drikke? Hvordan kan jeg få dem til å stole på meg? Jeg er jo mindreårig.. MEN jeg vet at første gangen du drikker kan være litt mer voldsom enn de andre gangene, så jeg har jo ikke tenkt å bli dritings. Takk for svar!

SVAR

Besvart 17.09.2012 11:04:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

- Kjøper alkohol til mindreårige

Jeg skal på fest i helgen og vil kjøpe med øl og rusbrus og sånt til noen venner som ikke har fylt 18 ennå. Hvis jeg går alene i butikken vet jo ingen at jeg egentlig kjøper til noen andre, så jeg tenkte å prøve. Hva skjer om jeg blir tatt?

 

Les mer
account_circle