Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye kan jeg drikke uten å bli full?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

10. klassefesten til våren! #Det blir alltid drikking på disse festene, og rett og slett fordi jeg har tenkt igjennom det og vet at ja, jeg vil være med. Når begynner det å bli farlig mye alkohol? jeg vil da være 16,5 på det tidspunktet. Jeg vil ikke bli mer enn brisen heller, så har dere noe ca? Noen snakker om å ta med vodka, ta utgangspunkt i det? Tusen takk for svar.

SVAR

Besvart 20.09.2012 16:34:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
account_circle