Hopp til hovedinnholdet

Dummet meg ut på fest og nå er alt bare galt, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år. I helgen skjedde det noe jeg angrer veldig på. Jeg var på fest hos en i parallell klassen og hadde drukket litt for mye. Alle syntes jeg hadde drukket lite for å være så brisen som jeg var, men det var 3. gangen jeg drakk, så jeg tåler relativt lite alkohol. Jeg drakk noen siden alt for fort og plutselig var jeg veldig rar i hodet. Egentlig syntes jeg det var veldig greit, fordi jeg slapper veldig av og turte å snakke til en veldig fin gutt på festen. Men det dumme var at jeg klarte ikke å styre meg helt. Eller jeg klarte å styre meg, men jeg hadde så lyst å rote med han at jeg bare kysset han. Jeg hadde ALDRI gjort dette om jeg var edru. Etter en stund begynte vi å kline, og jeg dro han med meg inn på et rom. Plutselig kom venninnen min inn, og da jeg snudde meg for å se hvem det var hadde denne gutten mimet "hjelp". Hele festen fikk vite dette, og nå er jeg utrolig lei meg og flau. Jeg føler ikke at noen av venninnene mine har støttet meg, de har bare sagt at jeg dummet meg ut, at hele festen vet det og at jeg kommer til å være flau på skolen. Noe jeg virkelig var. Jeg angrer veldig på alt, men jeg synes at han kunne gitt beskjed om at han ikke ville i stedet for å gjøre det han gjorde. Men det jeg synes var så rart var at da jeg lå oppå han på rommet holdt han meg bare tettere inntil seg. Jeg husker heller ikke alt jeg sa, noe som aldri har skjedd før. Jeg snakket med han da jeg skulle gå fra festen og sa at jeg syntes det var teit av han å "mime" "hjelp". Og han sa at han ikke ville såre meg, men det gjorde han. Jeg ble utrolig lei meg.. En av grunnene til at jeg er så lei meg er at bestevenninnen min bekreftet til meg at jeg alltid var så uheldig når det gjaldt gutter og at nesten ingen gutter ville ha meg. Noe hun sa hun ikke skjønte hvorfor (hun var godt brisen da hun sa det). Selvtillten min er helt på bunn nå, og jeg klarer ikke å tenke på annet enn det som skjedde. Jeg føler at jeg bare kan gi opp når det gjelder gutter, fordi jeg gjør feil hele tiden. Enten er jeg for pågående eller så er jeg visst avvisende. Hva skal jeg gjøre? Vær så snill å hjelp meg!! (det ble litt rotete, men håper det er leselig og forståelig) Tusen hjertelig takk for svar!! :)

SVAR

Besvart 19.10.2012 23:32:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle