Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig han liker meg litt? Eller er det bare fyll og tull?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er litt forvirret. Ihvertfall så er det denne gutten som jeg har hooket opp med på flere fester, samme gutten hver gang. Vi har god kjemi og alt sånt der, og jeg har begynt å tenke ekstra mye på han, problemet er bare at vi ikke snakker sammen eller er sammen når vi ikke er på fest. Så jeg lurte egentlig bare på om han kan kanskje kan like meg litt? Siden det er alltid han som begynner å kline eller om han bare syns jeg er fin? Han kaller meg hans klinekompis og han har spurt meg om jeg syns han er flink til å kline osv, så høres dette ut som han liker meg eller om det bare er fyll og tull?

SVAR

Besvart 30.10.2012 20:20:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle