Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye husker man etter å ha drukket mye alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er ofte på fest å drikker med vennene mine. Så er det sånn at dagen etterpå sier vennene mine at de ikke husker mye av det de har gjort i fylla. Som vist nok er normalt. Jeg derimot husker ALT etter en fest. Når vennene mine blir fortalt hva de har gjort i fylla svarer de hele tiden at de ikke kan huske noe av det. Jeg har aldri blitt minnet på noe jeg har gjort i fylla og ikke husket det, hvorfor er det slik? det er ikke sånn at jeg drikker mindre enn de andre heller. Til og med når jeg er den som tar meg en drink for mye husker jeg helt klart hva jeg har gjort dagen etter. Til vanlig drikker jeg rundt 5-6 halvlitere med øl eller cider og jeg veier 57 kilo så promillen er relativt høy. ikke spyr jeg heller. Er det så stor forskjell på hvor mye man husker? eller blir "jeg husker ikke" bare brukt altfor mye som unnskyldning i vennegjengen min?

SVAR

Besvart 08.01.2013 14:17:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle