Hopp til hovedinnholdet

Mitt forhold til alkohol.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg har begynt å drikke og jeg er bare 15.. eller jeg "eksprimenterer"vel da.. ganske ofte.. kanskje sånn hver tredje helg. omtrendt.. har vært drita mange ganger.. så det vil si at jeg begynte å drikke allerede før jeg var fylt 15. føler meg ikke kul. men det er bare gøy å drikke.. føler ikke press. jeg bare.. liker å ha det gøy med venner. trenger ikke drikke for å ha det gøy heller... jeg bare. drikker. føler meg ikke avhengig heller.. det er bare..ja og jeg synes virkelig ikke det er så spessielt.. jeg drikker aldri til jeg stuper. og jeg skjønner at det er skadelig og ulovlig og at det er mang konsekvenser.. jeg har egentlig ikke noe spørsmål heller... jeg bare forteller hvordan virkeligheten er for meg.. og sånn er den for veldig mange andre på min alder også.

SVAR

Besvart 11.01.2013 18:27:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle