Hopp til hovedinnholdet

Hvordan hindre uønskede hendelser i fylla?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og noen venner (jenter&gutter) bare satt i en sofa stille og rolig og prata. Plustlig så kom temaet DRIKKING opp. Og alle var enige om at vi skulle drikke sammen en dag når det var helg. Vi har fastslått en dato,om 1 uke. En av guttene sa at de kunne få tak i alkoholdige drikker sånn som øl,sprit,vodka. Han er under 14 og har farens legetimasjon. Bestevenninnen min som er med på dette sa at hun skulle ha med kondom i tilfelle det skjer noe. Har du noen tips om hva jeg kan gjøre for å hindre at det skjer noe som ikke skal skje hvis jeg blir full?

SVAR

Besvart 15.01.2013 15:23:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
account_circle