Hopp til hovedinnholdet

Faren min drikker seg full i helger og ferier. Liker d ikke. Jente 14 år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er er en jente på 14 år som har problemer med at min far drikker mye alkohol. Han drikker mest om helgene og i ferien. Når det er skole/jobb så drikker han ikke, som regel. Han gjør meg ikke vondt eller slikt, men noen ganger så finner han på mye tull. Og hvis jeg gjør en liten feil så kan han bli ganske sint. Så defor er jeg nesten hele tiden på rommet når han er full. Jeg syntes dette ikke er gøy når vi har helg/ferie, fordi det ødelegger fridagene mine. Jeg føler presset av deg. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 23.07.2020 00:04:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle