Hopp til hovedinnholdet

Alle vennene mine vet hva de skal bli allerede NÅ

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er seksten år og har begynt å bli litt stressa ang. Fremtida. Alle vennene mine vet hva de skal bli allerede NÅ og har valgt videregående som retter seg mot hva de skal, imens jeg ikke har en anelse! Voksne sier at jeg fortsatt er ung, men hvorfor vet "alle" andre vet hva de skal bli, da? Jeg har ingen anelse om hva jeg passer til/bør bli. Valgte allmenn på videregående og det eneste jeg vet er at jeg liker og er flink til å skrive, samtidig som jeg gjerne vil tjene litt bra på jobben min. (Vil ikke bli journalist!) 1.Har du noen råd til hvordan jeg kan bli mer sikker på hva jeg skal velge? 2. Har tenkt litt på tekstforfatter, men finner lite informasjon om yrket, kan du si litt om jobben eller gi meg noen linker til info om yrket? På forhånd, takk.

SVAR

Besvart 17.04.2015 10:40:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle