Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Må man ha fullført VGS for å gå på folkehøyskole?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går første år på VGS, og etter et par måneder tenker jeg å droppe det, ettersom at det ikke er noe for meg. Jeg tenker da og søke på diverse jobber før jeg slutter, slik at jeg har noe og gjøre, og ikke bare sitter hjemme. Jeg har også noen spørsmål angående folkehøyskole, ettersom at jeg ønsker å dra på det etterhvert. Må man ha fullført VGS for å gå på folkehøyskole? Må man være 18 år? Og hvordan blir det eventuelt med stipend / lån etc?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer