Hopp til hovedinnholdet

Finnes det utdanninger for å bli kostholdsveileder på høgskolenivå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg går nå påbygg for å få generell studiekompetanse. jeg vil gå rett på høgskole men vet ikke hva jeg vil gå.. Er veldig interessert i kosthold. sett at det finnes kurs for å få vitnemål for kostholdsveileder, men dette kan alle melde seg på. og som gir en fordel om man jobber i en helsekostbutikk. men jeg vil bruke påbygningsåret mitt til noe. Finnes det utdanninger for å bli kostholdsveileder på høgskolenivå? utenom Ernæringsfysiolog osv.? De studiene blir for vanskelige og for lange for meg.. Ellers er jeg interessert i hudpleie, hvilke yrker/utdanninger finnes det innen hudpleie på høgskolenivå/bachelor? har 1-2 i mattekarakter, så vil ikke gå studier som inneholder matte (noe går bra men bare helt generell matte). Jeg lurer også på om hva alderspoeng er, har lest forskjellige steder, men får ikke et ordentlig svar. Er det en fordel, eller ikke? Som jeg tror jeg har forstått så konkurrerer de over 20 i ordinær kvote med hverandre, og de i den vanlige kvote med hverandre?

SVAR

Besvart 19.10.2016 16:45:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Førstegangsvitnemål og ordinær kvote - for opptak på videre studier

Skal du snart søke høgskoler eller universitet? Er du usikker på hvordan du ligger an og hvilken kvote du vurderes i når du søker?

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
account_circle