Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min får ikke jobb, og vi venter barn. Hva gjør vi?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, kjæresten min har fullført lærling og fått fagbrev som telekommunikasjonsmontør i starten av 2016. Han fikk ikke jobbe videre hos denne bedriften(avdelingsleder likte ikke kjæresten min) og har siden søkt etter arbeid. Han har ringt til bokstavlig talt alle bedrifter i sør-trøndelag, men det er ingen som er interessert i å ansette ham (han har også møtt opp og levert cv til flere av bedriftene). Vi har ingen kontakter heller, da vi ikke kjenner noen som jobber innenfor lignene fagfelt. Jeg er i tillegg gravid i uke 30, og veit ikke hva jeg skal gjøre... Det sliter ekstremt på ham, det er utrolig vanskelig å se på... Trenger seriøst råd om hva vi kan gjøre... Det er ingen bedrifter igjen å søke til... Han har til og med søkt som elektrikerlærlig(slik at han får enda et fagbrev), men ingen vil ansette ham. Hva kan vi gjøre? Trenger desperat noen råd...

SVAR

Besvart 20.03.2017 02:34:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Arbeidsledig - hva nå?

Det er viktig at du raskest mulig orienterer deg i arbeidsmarkedet og søker på ledige stillinger. Start jobbsøkingen med en gang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan formulerer du en søknad? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

 

Les mer
attach_file

Stønads- og trygdemuligheter for foreldre

Du som har eller skal ha barn har flere typer stønads- og trygdemuligheter som kan hjelpe deg i en økonomisk vanskelig tid.

 

Les mer
account_circle