Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvor i Norge er det lett å få jobber?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en gutt snart på 19år og er ferdig vgs (2018 da r jeg 20år) + ganske nytt i Norge(6 år bo tid) så tenker jeg å flytte hjemme fra for at jeg skal etablere meg selv for å spare til studie men sliter å få jobb nå (i Vestfold) derfor tenker jeg at å bo annet sted for å grei å få jobb men lurte på bare hvor i Norge er lett å få jobber?!! også lurte jeg på jeg vil leie hos der jeg alene har ikke andre personer som deler med toilete og kjøkkenet (bare meg) finnes det den slags hus/leilighet og hvis ja hva kaller man for at jeg kan søke det? siste: vil det koste veldig dyrt ( Ca. 5-10k er greit). takk

account_circle
AKTUELT NÅ

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer