Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å bli skuespiller!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som går i 9 klasse som desperat har mer enn alt lyst til å bli en skuespiller i USA. Får det første Pågrunn av at jeg elsker engelsk og syns USA er et så utrolig fint land med de aller beste filmene og produsentene. Problemet er at jeg føler jeg ikke får den hjelpen jeg trenger. Jeg bor i en veldig liten by som ikke har noen ting som revy eller teather Pågrunn av at alt sånt er lagt ned:( men jeg føler at jeg ikke trenger det så lenge jeg jobber hardt med selv og kanskje noen andre som venner eller familie hjelper til. Jeg er villig til å gjøre alt å virkelig sette meg i det, jeg vil jobbe hardt å gjøre det kjempe bra og alt jeg har nå er håp. Føler selv jeg er god og lever meg ekstremt mye i roller og kan være lett den slemme eller den gode i skuespill. Har tenkt til å ta drama på vidregående men føler det må mer til, håper dere kan hjelpe meg men noen tips og hvordan foreldrene mine skal forstå at dette er det jeg vil og at jeg roper etter dems hjelp nå.

SVAR

Besvart 23.10.2017 19:59:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Skuespiller – drømmeyrke eller bare fjern drøm?

Drømmer du om å bli skuespiller? Du er ikke alene. Kampen om både studieplasser og jobber er hard, men vi gir deg noen tips som kan hjelpe deg på veien.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle