Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om jeg skal gå politihøgskolen etter vgs. Kan jeg gå kunst, design og arkitektur? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg J13 lurer på om før jeg går på politi høyskolen etter vgs og jeg skal ta generell studiekompetanse - er kunst, design og arkitektur generell studiekompetanse..? Og hvis det er det, så betyr det at jeg kan velge det på vgs for å så bli politi? Jeg er veldig usikker på akkurat dette siden ingen lærere på min skole kan noe under dette yrket eller under dette temaet på min skole. Uansett- når eller hvis jeg tar kunst, design og arkitektur på vgs kan jeg da utdanne meg til å bli designer innen tema spill og gaming? I min fremtid vil jeg ha hundetjeneste-bombehund, men siden man ikke tjener så mye av dette yrket så vil jeg gjerne ha designer som del tids jobb. Jeg har veldig lyst til å komme godt ut i livet som voksen, men går det an å utdanne seg til begge yrker eller må jeg velge en av yrkene? Mitt siste spørsmål er - Ca. hvor mye av min tid vil gå til hundetjenester hvis jeg blir politi? Vil jeg ha tid til å trene boksing og kampsport flere ganger i uken? Mvh- Anonym j13 <3

SVAR

Besvart 13.11.2017 15:38:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle