Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få jobb på sykehjem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vil forsøke å søke meg jobb som assistent på sykehjem. Jeg er snart ferdig med vg2 helsearbeiderfag så jeg har vært på sykehjem før og har en del erfaringer derfra, fikk kar 6 på vg1 og 5 på vg2. Vil bli sykepleier, så skal ta påbygg til høsten, tenker derfor at en jobb ville vært fint. Men hvordan fungerer slik jobbsøking? Vet man må skrive søknad og cv, men skal man da levere det til sjefen som jobber der, i fysisk form? At man møter opp på plassen osv eller holder det å sende via internett? Isåfall hva skal man si om nr 1 er svaret? Og er det lettere å få en jobb hvis plassen søker folk enn om man leverer en såkalt åpen søknad? Mine jobberfaringer er ikke stort, jobbet som 14åring på dyrebutikk, også sykehjem via skolen. Men er fleksibel og pliktoppfyllende, hvordan går jeg frem?;)

SVAR

Besvart 21.06.2018 16:08:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jobbintervjuet - slik får du jobben

Få tips til hvordan du forbereder deg til et jobbintervju, og bli kjent med spørsmålene som er vanligst å stille på et intervju.

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan formulerer du en søknad? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
account_circle