Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer med karakterene mine etter jeg har søkt på VGS?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei lurer på en ting jeg går i 10 ende klasse og tenker på vgs. Når jeg søker vgs har det noe å si om hvilken karakter jeg må ha for linjen eller er det sånn at den skolen og linjen jeg velger bli det jeg blir i mitt liv? La oss si søknadfristen for å søke er 1 mars hva med de tre månedene igjen av skole teller de ikke noe som helst? Hvordan kan man få bare 5"ere og 6"ere? Er engelsk viktig hvis du skal studere liksom? Hva om jeg har bare 4 på alle karakterer inkl eksamen karakterer på ungdomskole er det bra? Hva slags snitt fra ungdomskolen trenger man for å bli passasjer fly pilot? Kan man bo i akershus og gå på vgs i Oslo? Hvordan kan man jobbe hardt for å få bra karakterer? Er det greit å runke foran søstre? Hvordan bli god i engelsk og matte?

SVAR

Besvart 16.08.2018 18:03:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Seks tips for å bli bedre i engelsk

Engelsk er en viktig del av hverdagen vår, likevel kan du føle deg litt utrygg når du selv skal skrive eller snakke på et fremmed språk. Her er seks tips til hvordan du kan bli flinkere i engelsk - og andre språk.

 

Les mer
attach_file

Å game gjør deg god i engelsk

Studier viser at gamere blir gode i engelsk, og at de ofte har bedre engelsk-karakterer enn medelever som ikke gamer.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for å mestre matte

Sliter du med matteleksene? ENT3R jobber med å få elever til å velge realfag. Her kan du lese om deres tilbud og tips til å mestre matematikk.

 

Les mer
attach_file

Vil du bli pilot?

Det kreves hard jobbing for å nå flygerdrømmen, men hvordan blir du egentlig pilot? Her får du svaret.

 

Les mer
account_circle