Hopp til hovedinnholdet

Hvilken gjennomsnittskarakter trenger jeg for å studere til veterinær?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet at jeg bare er tretten, og at det er en stor drøm, men jeg vil gjerne bli en veterinær. Jeg vil det, VELDIG liksom! Jeg har aldri hatt lyst til noe så mye før, men jeg trenger hjelp. Hvordan kan jeg finne ut av hvilken gjennomsnittskarakter jeg trenger for å komme meg lenger inn på den veien? Jeg må jo såklart vente, jeg har nettopp starta på ungdomsskolen. Men jeg trenger litt motivasjon! Hvis ikke vet jeg at jeg kommer til å være som alltid. Det går bra, dette er sikkert nok. Hvis jeg vet hvilken karakter jeg trenger kan jeg motivere meg selv, og tenke: OK, jeg fikk bare den karakteren. Hva kan jeg jobbe med for å forbedre den? Hvis dere kunne ha hjulpet meg med å finne ut av hvilken gjennomsnittskarakter jeg trenger ville det vært flott. Tusen takk på forhånd, og takk for den fantastiske nettsiden som har hjulpet meg før!

SVAR

Besvart 28.08.2018 15:42:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle