Hopp til hovedinnholdet

Vil bli politi. Kan jeg gå medier og kommunikasjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går i 10. klasse nå og jeg har en liten plan på hva jeg skal bli. Jeg ønsker på høyest mulig måte å bli politi. Så jeg lurer på om man må ta Idrettsfag for å kunne bli politi? Fordi jeg synes det høres litt kjedelig ut, så jeg lurer på om man kan ta Medier og kommunikasjon eller noe sånt, og fremdeles ha tilgang til å bli politi. Jeg har lest det at man får generell studiekompetanse av både Medier og kommunikasjon og Idrettsfag, så jeg tror det at man kan søke uansett, men vil være sikker. Håper på svar. :)

SVAR

Besvart 07.09.2018 16:26:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
account_circle