Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg jobbe i barnehage?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går nå 2. året på jorbruksskole på dyrehelse-linjen i Bergen. Trives helt ok. Men har ikke følt helt på at det var det jeg hadde lyst til å drive med. Har prøvd å være på utplassering i dyrebutikk, men følte meg lite forberedt. Så vet jeg ikke helt hvilke jobb jeg vil ha når jeg er ferdig 3 året, noe jeg har bestemt å gå også. Var for en del år siden på utplassering i barnehage, noe jeg likte veldig godt. Men problemet er at når jeg er feridig med skolen, så vil min utdanning kun være relevant for den linjen jeg har gått på? Eller er det mulig å få jobb innen annen felt som barnehage i stedet for eks dyrebutikk, dyreklinikk? Jeg vet min mor gikk på elektro- linjen i 2 år når hun var ung, men hun synes det var kjedelig. Men nå har hun jobbet i barnehage i snart 10 år og dette er drømmejobben hennes. Hun har tatt barne-og ungdomsarbeider kurs også.

SVAR

Besvart 18.09.2018 02:12:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle