Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli pilot?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei gutt 15 her. Veldig usikker på hvilke valg jeg skal ta. Har relativt gode karakterer og skal nok klare rundt 5 i snitt på vitnemålet fra ungdomskolen. Klarer ikke bestemme meg helt for hvor jeg skal gå på vgs men tror det blir idrettsfag. Tenker jeg hadde likt å jobbe som pilot eller styrmann. Men er usikker og vil ikke bestemme meg enda. Kan jeg bli pilot eller styrmann med genrell studiekompetanse og eventuelt ta realfag etter vgs? Isåfall er det vanskelig bli pilot/styrmann. Er det vanskelig komme inn på utdanningen? Er det jobb ledig?

SVAR

Besvart 04.10.2018 14:21:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Fagvalg på studiespesialisering

Lurer du på hva programfag er og hvilke du eventuelt bør velge? Her får du en liten oversikt som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle