Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig på jobb

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For litt siden startet jeg i en ny jobb på en butikk. Nå har jeg jobbet der i 4 uker, og jeg har allerede opplevd noe som jeg egentlig lurer på om er greit med sjefen. 1. Sjefen min for sent hver eneste dag, det er ikke snakk om 10 minutter, det er snakk om 3-5 timer hver dag. 2. Hun har et veldig temperament, og blir veldig direkte. Hun kan si til meg at jeg gjør en dårlig jobb med noe, når jeg for eksempel har gjort det samme som hun. I dag så ringte hun meg og spurte om jeg kunne stille på jobb i morgen, siden jeg ikke kunne ble hun veldig irritert, og at det var dårlig at ingen av de ansatte kunne stille til stenging, ble sur. Hun jobber ikke, men hun synes stengning er kjedelig og gjør det derfor ikke. Hele tiden har hun en tone, som gjør at flere på jobben også har nevnt at det ikke har noe med meg å gjøre, at hun alltid er sånn. Men er det egentlig greit at hun skal skape så dårlig stemning og frykt på jobben? Er en del andre ting også som har skjedd.. Hilsen fortvilet jente

SVAR

Besvart 15.10.2018 12:54:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Rettigheter når du jobber

Feriepenger, arbeidskontrakt og lønn er bare noen av rettighetene du har når du jobber. Her er en oversikt over hva du har krav på som ansatt.

 

Les mer
attach_file

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle