Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vanskelig på jobb

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har jobbet i daglivarebutikk i snart 5 år. De siste månedene har jeg følt en trang til å kanskje bytte jobb. Greia er det at jeg føler med utrolig lite verdsatt av min sjef. Hver dag jeg jobber, jobber jeg for fullt jern, men føler at sjefen min tar det for gitt. Dette tærer veldig mye på kreftene mine og gjør meg utrolig umotivert HVER eneste dag jeg skal på jobb. Jeg gruer meg nesten hver dag(kommer ann på hvem jeg jobber med av kolleger)! Slikt jeg føler det, så behandler sjefen min meg som jeg er 15 år forsatt i en alder av 20. Hva skal jeg gjøre? Kan det være lurt å snakke med sjefen eller ass.bs om dette? Jeg må virkelig endre på noe for å få en bedre arbeidsdag, eller så kommer jeg til å bli er nervevrak snart...

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer