Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli for å jobbe på en flyplass med bagasje osv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jente 15 går i 10 klasse og skal veldig hvilken linje jeg skal gå. Jeg har lyst til og bli toller eller jobbe med noe innenfor dette emne. Kam du/dere ramse opp noe jeg kan bli innenfor eller noe som er likt som politi, toller jobbe med bagasjen, jobbe på flyplasser osv... Hva heter den jobben hvor du skjeller bagasjen til folk? Hva heter den jobben hvor du «visiterer» folk før de får gått om bord? Og hva med når du hjelper folk med og putte klæra siden, mobiler osv i sånne ekser så «skanner» en maskin dem? Og kan man jobbe som toller og skjekke bagasjen på flyplasser? Og kan man jobbe som toller hvis du vil stå bak den benken hvor folk legge telefoner osv i de eksene?

SVAR

Besvart 08.11.2018 11:16:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle