Hopp til hovedinnholdet

Jobb på sykehjem

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har fått meg jobb som pleieassistent på sykehjem annenhver helg, 20% + evt når de spør. Går påbygg vg3 til vanlig. Har vært på sykehjem før i praksis. Skal sende politiattest også får jeg to dager med opplæring før jeg starter ordentlig. Men jeg fikk et stort inntrykk, sykehjemmet der er veldig stort og alle ansatte får en brikke med knapper der man skal trykke på om man er i nød/trenger assistanse. Jeg skal gjøre fler ting nå enn d jeg gjorde i praksis. Hvordan henter jeg meg inn i alt dette? Og jeg har en type som bor i en annen by. Trot dere jobben vil ta mye fokus bort fra han? Han skal snart flytte hit og jeg vil ha mye tid til han. Har i tillegg skole. Tok jo denne jobben da jeg trenger penger og mer jobberfaring, skal inn på sykepleien. Dette er min første lønnet jobb og jeg kjenner jeg er nervøs for å starte, nervøs for å dumme meg ut eller gjøre noe feil. Har dere tips? Kollegaene virket greie

SVAR

Besvart 07.12.2018 18:03:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle