Hopp til hovedinnholdet

Oppsigelsestid

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går siste året på videregående og har strevet med mye stress det første halvåret. Blant annet pga. dette ble jeg forkjølet over en veldig lang periode og var sykemeldt fra jobb (jobber i kassa på matbutikk) i 3 uker. Nå er jeg tilbake på jobb igjen men helsen varierer veldig. Energien er ganske grei men har problemer med hoste, sår hals, rennende nese og hes stemme. På skolen har jeg veldig mye å gjøre, og mister tid til dette pga jeg jobber. Jobber to ganger i uken. Jeg vil helst prioritere skole og da er det veldig viktig at jeg blir frist igjen, er redd jeg ikke kommer til å bli helt frisk hvis jeg jobber og går på skole. Burde jeg si opp jobben? Og hvis jeg gjør det, må jeg jobbe i oppsigelsestiden?

SVAR

Besvart 11.01.2019 19:43:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
attach_file

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

 

Les mer
attach_file

Hvordan si opp jobben?

Skal du si opp muntlig eller skriftlig? Og bør du fortelle arbeidsgiver hvorfor du sier opp? Her kan du lese mer om reglene for oppsigelse.

 

Les mer
account_circle