Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hva jeg skal bli

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er veldig usikker på hva slags jobb jeg skal skaffe meg for resten av mitt liv! jeg har studiespesialisering realfag, og for 3,5 i snitt. jeg liker å møte nye mennesker og bruke hendene, og så liker jeg å være sosial. jeg er veldig stresset og aner ikke hva jeg skal gjøre med livet. Kan dere gi meg hint på hva slags jobb som kan passe meg. Jeg vet ikke om så mange jobber. Hvis dere kan flere hadde det vært veldig godt å høre.

SVAR

Besvart 20.01.2019 18:14:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
account_circle