Hopp til hovedinnholdet

Har fagbrev allerede. Kan jeg bli lærling i noe annet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann, har et spørsmål angående lærlingplass. Jeg har gått vg1 tip, vg2 Industriteknologi og tatt fagbrev som industrimekaniker. Har egentlig alltid gått med en tanke om at jeg kunne tenke meg og jobbe innen elektro, men føler det er for sent nå med tanke på at jeg ikke har gått vg1 eller vg2 elektro. Så spørsmålet mitt er egentlig, hvordan kunne jeg gjort det hvis jeg ville gått som energimontør lærling men ikke har gått elektro på videregående? Alt av lærling annonser jeg kan finne krever vg1 elektro og vg2 Elenergi, men har jo ikke gått dette. På forhånd takk :)

SVAR

Besvart 20.02.2019 11:42:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Slik skaffer du læreplass

Går du et yrkesfaglig utdanningsprogram? Skal du snart ut i læretid, men er litt usikker på hva det egentlig innebærer? For å kapre læreplass i drømmebedriften, er det lurt å starte jakten tidlig!

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle