Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg flytte til et spansktalende land?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fullfører nå et år på folkehøyskole, men er enda ikke klar for å starte på utdanning ved høyskole eller universitet. Derfor vil jeg ta et friår til, og ønsker å reise til et spansktalende land for å lære språk og kultur. Jeg er svært motivert for å lære språket, men ønsker ikke å sette meg ned på skolebenken. Ønsket mitt er da å kunne jobbe og integrere meg i samfunnet der, men dette synes jeg er vanskelig å finne en løsning på. Det finnes mange organisasjoner å reise med, men disse er ofte ganske dyre. Jeg vil gjerne jobbe i et serviceyrke og bo i en hybel eller et kollektiv, eller jobbe frivillig. Setter stor pris på svar og tips om bosted, hvor man kan søke jobb, eller gode frivillige organisasjoner. Tusen takk på forhånd!

SVAR

Besvart 07.04.2019 20:52:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Frivillig arbeid i utlandet? Dette bør du tenke på

Å jobbe frivillig i utlandet kan være krevende. Særlig hvis du ikke er godt forberedt.

 

Les mer
attach_file

Endelig et friår - hva skal du finne på?

Skal du ha en pause fra skole og utdanning? Usikker på hva du vil bruke året til? Jobbe, reise, oppleve noe nytt, bli kjent med nye mennesker? Her får du tips til hva friåret kan inneholde.

 

Les mer
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
account_circle