Hopp til hovedinnholdet

Er kjemi, matte S2 og tysk gode programfag hvis jeg vil bli siviløkonom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg droppet ut på 3 året mitt på studiespesialiserende retning. Men jeg vurderer å ta ferdig siste året for så å ta utdanning som siviløkonom. Jeg vil da ta ferdig det som var påbegynt av valgfag altså kjemi 2, matematikk s2 og må ha tysk 1+2 pga jeg ikke hadde fremmedspråk på ungdomskolen. Jeg lurer da på om det vil være en dårlig ide å ha disse valgfagene når jeg skal velge denne utdanningen. Og om det i det hele tatt vil være noe god ide med tanke på at jeg vil ligge to år bak skjema på en måte. Lurer også på om det vil være vanskelig for meg som en siviløkonom å få jobb dersom jeg kommer til det punktet.

SVAR

Besvart 16.10.2019 14:47:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Opptakskrav til høyere utdanning

Lurer du på om du trenger noen spesielle fag eller karakterer fra videregående for å komme inn på drømmestudiet? Eller bare lurer du på hva som er lurt å velge?

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv. Her får du tipsene.

 

Les mer
account_circle