Hopp til hovedinnholdet

Kan dere svare meg på en del spørsmål rundt min innleggelse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Skal bli innlagt i slutten av november og har en del spørsmål jeg ikke helt trøtt å stille. Føler at når jeg skal bli innlagt der er jeg tvunget til å bli kjent med så mange og det ønsker jeg egt ikke. Sliter veldig med det sosiale og vet jeg er der for å liksom bli bedre men lurer på om man er nødt til å være med på aktiviteter og sånt eller om man kan gå på rommet elns? Også lurer jeg på om man er nødt til å spise sammen. Har problemer med å spise forran andre spesielt fremmede og spesielt med ungdom på min alder, er det liksom mulig å unngå dette? Også Skulle jeg egt sende en jobbsøknad til en jobb akk den perioden jeg er innlagt, får jeg gå på jobb eller må jeg være der? Har fått lov til å dra på treningene mine 2-4 ganger i uken men lurer på om jeg får lov til å gå på jobb etter at sykehus skolen er ferdig, har veldig lyst på denne jobben og det er sånn pakke inn gaver på kjøpesenteret jobb som liksom skjer hele desember og jeg er jo der hele desember.. takk for svar

SVAR

Besvart 08.11.2019 12:12:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle