Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg informere arbeidsplassen om hans oppførsel?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg (J16/17) ble kjent med en kollega (G18) når jeg begynte å jobbe på min nåværende arbiedsplass og har nå et problem. Jeg og min kollega var venner og pleide å henge sammen, men jeg ble uinteresert etterhvert. I denne perioden var jeg veldig glad i alkohol og han begynte å bestikke meg med det hvis jeg var med han. Det ende ofte med at jeg var full og han var edru og vi endte opp med å kline. Hvis jeg var full nok fingret han meg/jeg runket han (mens jeg var helt vekke/husker ikke noe). Innså for noen uker siden hvor ille det var blitt og avsluttet kontakten med han, men må nok jobbe med han når arbeidsplassen åpner igjen. Jeg blir ekstremt ukomfertabel bare av å tenke å se han igjen og vil virkelig ikke, men vil ikke slutte i jobben heller. Har lyst til å si ifra om ledelsen om hva som har hendt, men vet ikke hva de kan gjøre. Noen tips om hva jeg kan gjøre hadde vert veldig hjelpsomt :). Takk

SVAR

Besvart 09.04.2020 11:35:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Har du hatt sex uten å ønske det?

Det kan hende du gikk med på en seksuell aktivitet for å tilfredsstille partnerens behov, uten at du hadde så lyst. Husk at hver eneste ting dere foreslår å gjøre skal dere begge to være enige i. Kanskje har du vært i en situasjon der du ikke har greid å sette de grensene, for eksempel på en fest. Det er ennå vanskeligere om du ikke er edru. Du kan få hjelp.

Les mer
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
account_circle