Hopp til hovedinnholdet

Jeg må tjene penger når jeg blir 18

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 17, og jeg MÅ få meg jobb. Moren min sa at med en gang jeg blir 18 skal jeg ikke få NOE penger fra hun og at jeg er en drittunge fordi at jeg har aldri klart å få meg en jobb. Jeg prøver, jeg går plasser med CV og søknad, men får aldri svar eller så sier dei bare at eg må vær 18 og ha lappen. Nå med korona er det jo impossible å få en jobb. På alle nettsidene som arbeidsplassen.nav eller jooble er dei bare ute tter sjukepleiere, legar, og lærere. Literally bare dei, på heile øya og i nabokommunene. Hva skal jeg gjør? Jeg har og fått beskjed om at jeg MÅ flytte ut med en gang jeg blir 19 og treng penger til det. Jeg føler meg helt hjelpløs jeg må få eb jobb men ingen plass vil ha meg :( hjelper heller ikke å henge opp lapp på butikken elns fordi at ingen ser jo på de og jeg vil ha en skikkeleg jobb, sio det er det mor mi seier jeg MÅ få. Hun er alltid sånn NÅR JEG VAR PÅ DIN ALDER HADDE JEG HATT 3 JOBBER ALLEREDE!!! og hun spør for meg på plass jeg er svært ukvalifisert for.

SVAR

Besvart 22.04.2020 10:11:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan formulerer du en søknad? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

 

Les mer
attach_file

Slik lager du en god CV

CVen kan avgjøre om du får den jobben du drømmer om. Men hva skal en god CV inneholde, og hvordan bør den se ut?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle