Hopp til hovedinnholdet

Foreldre har ikke jobb, vil hjelpe dem å tjene penger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, nå som vi er rammet av korona viruset, er begge foreldrene mine nå uten jobb. Dette er egentlig krise for oss, og jeg vil på en eller annen måte tjene penger. Jeg vil si jeg er ganske flink til å skrive alle slags tekster/sjangrer, og har bare 6-ere i norsk. Finnes det noen steder jeg kan legge ut leserinnlegg elns, og få betalt for det? Jeg har også laget armbånd i flere år nå, og mange sier jeg burde selge dem, men hvor? Jeg kan også tegne (tanten min er designer, og har lært meg mye). Hvordan kan jeg selge det? Og har dere andre tips til andre måter å tjene penger på? (Jeg fant egt ikke særlig mye annet) Tusen takk(:

SVAR

Besvart 20.04.2020 15:12:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Under 18 og på jakt etter jobb?

Det kan være vanskelig å finne en jobb om du er under 18 år, men det er ikke umulig. Her er våre fem jobbtips til deg.

 

Les mer
attach_file

Frikort og skattekort

Har du en jobb må du be om frikort eller skattekort. Tjener du mindre enn 55.000,- klarer du deg med å bestille frikort, og behøver ikke å skatte.

 

Les mer
account_circle