Hopp til hovedinnholdet

Hvilke jobber kan en med dårlig psykisk helse og konsentrasjonsvansker få

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg er en jente på 14 år og har lyst til å bli miljøterapeut når jeg blir eldre. I mange år har jeg prøvd å ta livet mitt og nå er det skrevet ned i papirene mine fra sykehuset/BUP. Jeg lurer på om jeg kan bli miljøterauet selv om det står at jeg har prøvd å ta selvmord. Og hvilke jobber kan en med dårlig psykisk helse og konsentrasjonsvansker få? Jeg har ikke hatt så gode karakterer de siste årene men jeg vil fortsatt bli miljøterapeut.

SVAR

Besvart 29.04.2020 20:27:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
account_circle