Hopp til hovedinnholdet

Hvilke jobber kan en med dårlig psykisk helse og konsentrasjonsvansker få

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg er en jente på 14 år og har lyst til å bli miljøterapeut når jeg blir eldre. I mange år har jeg prøvd å ta livet mitt og nå er det skrevet ned i papirene mine fra sykehuset/BUP. Jeg lurer på om jeg kan bli miljøterauet selv om det står at jeg har prøvd å ta selvmord. Og hvilke jobber kan en med dårlig psykisk helse og konsentrasjonsvansker få? Jeg har ikke hatt så gode karakterer de siste årene men jeg vil fortsatt bli miljøterapeut.

SVAR

Besvart 29.04.2020 20:27:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
account_circle