Hopp til hovedinnholdet

Veldig lenge nå har jeg hat lyst å begynne med skuespill og film

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, veldig lenge nå har jeg hat lyst å begynne med skuespill og film. Jeg vet at de fleste tenker at du må være ferdig på ungdomsskolen for å utdanne deg og at du er for liten osv. Men jeg har lært at du kan ikke vente med å leve live dit. Du må nyte hvert øyeblikK, og vis det er noe du vil sterkt nokk og jobbe for det, kan du få det til. (Det er en lang historie, men live er ikke for evig) Så jeg vil begynne å lære som ung. For drømmen min er å bli en skuespiller i en barneserie som ung, selv om de feste ikke tror det går. Men i filmer er det ikke bare voksene, det er barn å. Og de barna ser du kanskje igjen i en serier senere. Men jeg vet ikke hvordan jeg kan starter? jeg vil prøve å få erfaring, men hvordan? Er det noen kurs for nybegynnere i nærheten? Og lurte litt på om det er sommerkurs for nybegynnere?? Hvordan kan man prøve å bli statist? Takk for svar. 

SVAR

Besvart 24.06.2020 10:54:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skuespiller – drømmeyrke eller bare fjern drøm?

Drømmer du om å bli skuespiller? Du er ikke alene. Kampen om både studieplasser og jobber er hard, men vi gir deg noen tips som kan hjelpe deg på veien.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
account_circle