Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få en deltidsjobb som 18 åring?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ønsker altså å søke arbeid så fort som mulig, men trenger all hjelp jeg kan få. Etter ferien nå, skal jeg ta fatt på vg3 og har allerede for noen år siden lagt planer for fremtiden. Planen er å komme inn på sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse på NTNU høst 2015, altså rett etter videregående. Jeg har jobbet veldig hardt og har kjempe gode karakterer (mener ikke å skryte) får å kunne komme inn. Det fører meg da videre til at man må ordne studentbolig og andre diverse ting til studentlivet når man skal studere. Da har jeg kommet fram til at en jobb hvor all lønnen går til sparing for dette, er en fornuftig idé. Problemet er at jeg har null jobberfaring og med alt rundt dette. Har tidligere hørt snakk om skattekort, frikort osv. men dette er ting jeg ingen kjennskap til hvordan fungerer, hva jeg bør gjøre og slikt. Det største problemet mitt vil være å finne jobbene og søke på dem. Det spiller ingen rolle for min del om det er i en butikk eller ikke.

SVAR

Besvart 04.08.2014 13:55:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Frikort og skattekort

Har du en jobb må du be om frikort eller skattekort. Tjener du mindre enn 55.000,- klarer du deg med å bestille frikort, og behøver ikke å skatte.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan formulerer du en søknad? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
account_circle