Hopp til hovedinnholdet

Arbeid knyttet til CV

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er snart 21 år, studerer økonomi, men er ikke i jobb (aldri hatt jobb formelt). Jeg driver imidlertid et eget selskap, men dette er ikke så veldig interessant på CVen - da jeg ikke kan kommentere omsetningen til arbeidsgivere. Penger har jeg nok av, og en eventuell jobb ville ikke vært for pengenes skyld, men for CVens skyld. Samtidig er jeg eventyrlysten og reiser ofte ut i verden en måned av gangen to ganger i året. Jeg er svært strukturert og arbeidssom når jeg ikke er ute på eventyr, men disse månedene utlands er et "must" for meg, fordi man bare lever en gang og føler at det er i denne alderen jeg virkelig kan oppleve verden. Med en eventuell jobb får man begrenset ferie, men jeg har likevel en uggen følelse med tanke på at jeg ikke er i arbeid knyttet til CV. Dagens samfunn handler jo kun om å prestere, og konkurransen er stor etter endt utdanning. Kan frivilig arbeid ta seg godt ut på CV f.eks? Eller finnes det typer arbeid for meg som gir meg mulighet til å reise i mengder?

SVAR

Besvart 17.08.2017 10:36:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Frivillig arbeid i Norge

Ønsker du en mer meningsfylt fritid finnes det nok å gjøre. Finn ut hvordan du kan hjelpe, og få en oversikt over frivillig arbeid i Norge.

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan formulerer du en søknad? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

 

Les mer
attach_file

Frivillig arbeid i utlandet

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

 

Les mer
attach_file

Slik lager du en god CV

CVen kan avgjøre om du får den jobben du drømmer om. Men hva skal en god CV inneholde, og hvordan bør den se ut?

 

Les mer
account_circle