Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg skrive i søknaden om jobb? jeg har ikke mye erfaring

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 16 år (blir snart 17). Jeg synes det er på tide for meg å finne en deltidsjobb/jobb som ekstrahjelp. Problemet er at jeg ikke har noe som helst jobberfaring jeg kan skrive på CVen/søknaden og dermed ingen referanser arbeidsgiveren kan henvende seg til. Jeg kan jo ikke akkurat skrive "jeg har ingen erfaring".... Jeg har aldri vært medlem i noen klubb, organisasjoner el. og jeg hadde ingen arbeidsuke. Hvordan skal jeg skrive en CV uten at den virker avskrekkende på arbeidsgiver? Alle nettsidene som gir tips om det, legger vekt på at det er viktig å skrive om erfaring og ha referanser!

Jeg har funnet en jobbannonse der en butikk søker en ekstrahjelp. Der sto det at man kunne ringe hvis man hadde spørsmål om stillingen. Jeg har planer om å ringe dem for å spørre om de tar folk under atten år, og om jeg trenger å skrive en CV.. Problemet er bare at jeg er ganske sjenert og har litt telefonskrekk. Bør jeg ringe hvis jeg vet at jeg kommer til å høres nervøs ut?
Og en ting til: Jeg har en liten hjerneskade som gjør at jeg har nedsatt styrke og motorikk i den ene handa mi. Jeg er usikker på om jeg skal opplyse om dette i søknaden eller om jeg skal vente til jeg evt presenterer meg personlig. Hva er lurest?

Dette ble et langt spørsmål. Håper dere kan ta dere tid til å svare,

SVAR

Besvart 19.01.2009 10:52:32
account_circle