Hopp til hovedinnholdet

Lurere på om dere kan komme på en jobb, som fyller kravene overfor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det beste jeg vet er penger. Jeg vet egentlig ikke hva jeg vil bli når jeg blir stor, men jeg har noen krav: 1. En skal ha en VELDIG høy lønn. En god lønn for meg er 700 000 og høyere :) 2. Jeg ønsker å jobbe inne. Jeg vil ikke jobbe ute pga. været i Norge. Det er greit hvis jeg bare må ut noen få ganger. Men å jobbe fast ute vil jeg ikke. 3. Snitte kan ikke være alt for høyt. Nå ligger jeg på rundt 5 i snitt :) Jeg har hørt at jeg ikke skal velge en jobb med høy lønn, men velge en jobb du trives med. Dette er jeg enig i, men jeg har en spessiel evne. Denne evnen går ut på at jeg kan lære meg å like, eller elske, en ting/jobb. For eksempel, så likte jeg ikke norsk i 8. klasse. Nå som jeg går i 10. klasse. elsker jeg det. Jeg jobber til og med, med norsk utenfor skolen. Så jeg lurere på om dere kan komme på en jobb, som fyller kravene overfor. Jeg vil gi alt for en god jobb. Hvis jeg bare er nok målrette klarer jeg det meste, bare det ikke er "helt" umulig. Takk :)

SVAR

Besvart 30.11.2017 14:45:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle