Hopp til hovedinnholdet

Veldig klar for å sette foten frem og starte og jobbe og tjene penger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 17 år med mange forskjellige utfordringer. Jeg er ikke motivert for vgs, klarte halve semesteret før jeg droppa ut av flere årsaker. Jeg er veldig klar for å sette foten frem og starte og jobbe og tjene penger (vil helst tjene over 500 000 i året pga behov osv). Har en ganske stor utfordring i livet og det er at jeg sitter 90% i rullestol. Klarer å gå hvis jeg har støtte som en vegg, benk, person ol. Det er litt av grunnen til jeg droppa ut av vgs. Har veldig lyst til å få en jobb som ikke bryr seg om jeg bruker rullestol, rullestolen definerer ikke meg som person. Vet de fleste jobber krever utdanning, men hva skal man gjøre om man ikke klarer utdanning... Jeg tenker å jobbe på kontor er noe for meg, og drømmen min er på et kontor innen nav eller barneverne. Kan jeg som rullestolbruker ha en sjanse?

SVAR

Besvart 05.05.2020 14:01:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Arbeidstakere med funksjonshemming

Alle som kan og vil, bør få delta og bidra i arbeidslivet. Det gjelder selvfølgelig også de av oss som har en funksjonsnedsettelse.

 

Les mer
attach_file

Friår eller slutte på skolen - husk på dette

Dette må du ordne dersom du vil ta et friår fra videregående skole, bytte utdanningsprogram eller slutte underveis i skoleåret.

 

Les mer
account_circle