Hopp til hovedinnholdet

ønsker å søke om sommerjobb i en daglivarebutikk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 14år (blir 15 i høst) som ønsker å søke om sommerjobb i en daglivarebutikk. Tror du/dere at det er en mulighet for at jeg får det? Spurte om det på den samme arbeidsplassen i fjor, men fikk ikke noe svar da. Skal ut i arbeidspraksis der i hele denne uken å håper å få et positivt svar hos dem hvis jeg spør om det er en mulighet for å få det i år. Lurer også på hvor mye jeg eventuelt kan tjene i timen når jeg er 14år og hvor lenge jeg da kan jobbe. Har du foresten noen tips til hvordan jeg bør skrive jobbsøknad for sommerjobb? Hvis jeg ikke skulle kunne få jobb i denne butikken, kan det da være en mulighet for at jeg kan jobbe i en barnehage? Har vært på utplassering der før og det har gått veldig greit. de har sagt at jeg er hjertelig velkommen tilbake ved en annen annledning ved f.eks utplassering, men lurer egentlig på om jeg er gammel nok til dette. Vet at det var ungdom på sommerjobb der i fjor, men ikke hvor gamle de var. Mvh: innterisert sommerjobb søker

SVAR

Besvart 22.04.2013 18:29:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jobb og aldersgrenser

Visste du at det er ulovlig å jobbe hvis du er under 13 år? Og at du som er ungdom ikke skal ha en jobb som går ut over skolearbeidet?

 

Les mer
attach_file

Hvordan finne sommerjobb?

Hvilke jobber kan du søke på, og hvordan finne drømmejobben? Start jakten tidlig, de beste jobbene går først.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
account_circle