Hopp til hovedinnholdet

Lyst til å flytte til Japan, ta bachelor først?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en 18 år gammel gutt som har tegnet manga ganske lenge nå. drømmen min er å bli mangka.( manga artist), jeg har blitt ganske så påvirket av japansk kultur og dette har påvirket meg. det er ikke sånn at jeg er annerledes enn de andre. men jeg har aldri sagt til noen bortsett fra familien at jeg liker/vil bli en manga artist. Familien min støtter heller ikke dette. Jeg vil flytte til Japan får å få oppfylt drømmen min. mitt spørsmål er om jeg burde studere ferdig, altså ta bachelor eller burde jeg ta friår og flytte til Japan. Takk

SVAR

Besvart 20.05.2014 16:46:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jobb frivillig i utlandet - helt gratis!

Aktiv ungdom gir støtte til ungdom mellom 18-30 år som vil jobbe frivillig i et annet land, i en periode på opptil et år.

 

Les mer
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
attach_file

Studere i et annet nordisk land?

Visste du at du har rett til å studere i andre nordiske land på lik linje med landets egne borgere? Her får du råd om hvordan du bør gå fram.

 

Les mer
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
account_circle