Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil flytte til Spania..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan får man seg jobb i utlandet? Jeg har bodd i Spania i mange år gjennom oppveksten, og trives ikke i Norge, så da ønsker jeg å flytte tilbake. Hvor er det man evnt søker, og hvor dyktig i språket må jeg være? Hvis jeg har et fagbrev på for eksempel frisør, sminkør eller lignende, kan jeg da jobbe med det andre plasser enn Norge? Og er lønnsnivået OK så man klarer seg?

SVAR

Besvart 08.01.2019 14:17:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle