Hopp til hovedinnholdet

Sommerjobb eller "internship"!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på snart 18(januar) og går i 2. klasse på VGS. Jeg har bakgrunn fra tidligere sommerferier der jeg har studert psykologi og java-programmering på universitetsnivå i utlandet. I år har jeg lyst til å prøve noe nytt - som en sommerjobb eller "internship"! Dessverre viser det seg å være litt vanskeligere enn jeg trodde, for jeg ønsker ikke å jobbe som avisbud eller kassedame. Jeg har prøvd å lete etter ting som ligger relevant til interessene mine, som teknologi og japansk, men har ikke funnet noe ennå. Er det noe hjelp til hva en engasjert elev kan gjøre? :) PS, arbeid i utlandet eller i norge er like bra!

SVAR

Besvart 13.11.2011 20:28:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Frivillig arbeid i Norge

Ønsker du en mer meningsfylt fritid finnes det nok å gjøre. Finn ut hvordan du kan hjelpe, og få en oversikt over frivillig arbeid i Norge.

 

Les mer
attach_file

Hvordan finne sommerjobb?

Hvilke jobber kan du søke på, og hvordan finne drømmejobben? Start jakten tidlig, de beste jobbene går først.

 

Les mer
attach_file

Sommerjobb i Norden

Mellom 18 og 30 år? Lyst på et utenlandsopphold, samtidig som du tjener penger? Søk sommerjobb i et annet nordisk land.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
attach_file

Frivillig arbeid i utlandet

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

 

Les mer
account_circle