Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vurderer å reise som au pair til USA - hvilket byrå bør jeg velge?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vurderer å reise som au pair til USA etter at jeg er ferdig med videregående skole, før jeg etter det året igjen skal på høgskolen. Jeg har sjekket opp litt rundt på nettet på ulike byråer innenfor dette, og syntes STS, EF og Culturalcare virket som de beste. Har hørt at det er masse tull med EF og at de kan by problemer, så er litt usikker på dem. Culturalcare virker litt mer seriøse, mens STS bare har fått positive tilbakemeldinger, såvidt jeg kan se. Lurer på om dere har noen kunnskap innenfor dette, og vil anbefale meg et støttebyrå slik at jeg kan reise til USA som au pair og få et vellykket år uten problemer :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer