Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan han få botillatese i Norge ?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg giftet meg for ett år siden men en som bor i vest Asia og vi har lang avstands forhold. Jeg bor i Finnmark og har nettopp fått fast 100% Jobb og har lyst å søke for å få mannen til komme til Norge for å bo samme med meg. Hvordan gjør jeg det og hvor langr tid tar det ? Men han bor ikke lenger i det landet vi kommer ifra og der vi giftet oss. Han er i Istanbul og vil smugle seg til Norge og det koster veldig mye og er farlig, lurte bare hvis han gjør det, kan han få botillatese i Norge ? Og hva skjer om han blir tatt/ arrestert ? Hvilken måte er best for oss?! Kan jeg søke selv om han bor i Istanbul eller må han tilbake til hjemme landet vårt for at jeg skal søke? Mvh En trist jente som har mange problemer ..

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer