Hopp til hovedinnholdet

Pappa respekterer ikke mine meninger. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei pappaen min snakker bare om flykninger hele tiden og at de ikkke burde være hær. Jeg og moren min blir veldog lei av dette og når det er nyheter snakker han alltid dritt om den som sier at flykninger burde komme til norge. Her om dagen hadde vi kjørt fra trening og så sa de at "allah akbar" betydde gud er stor ig så sa han at det ikke var det at det betydde allah er størst og da sa jeg at det ikke var det. Og så kommer han opp i ansiktes mitt og sier masse ting. Og siden han gjør det prøver jeg og dytte hna bort men jeg er redd for at han skal gjøre noe med meg. Og så sa jeg til han "du er helt syk" og da sa han "ja fordi du er datteren min" og da begynnte jo jeg å gråte førdi jeg ble jo såret så nå ligge rjge på rommer og gråter. Hva skal jeg gjøre for at han skal skjønne at jeg kan ha egene meninger?

SVAR

Besvart 28.08.2017 15:36:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Disse organisasjonene jobber mot rasisme

Ønsker du å jobbe for å begrense rasisme? Her er en oversikt over organisasjoner du kan engasjere deg i, og som gjerne vil ha din innsats!

 

Les mer
account_circle