Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er så forelska, men problemme med det er at han har ikke opphold i norge og har fått avslag på asylsøknaden sin

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på snart 17 år og er forelsket i en gutt på snart 21 år. vi har hvert sammen i nesten 2 år og jeg elsker gutten alt for høyt og han det samma. for og gjøre det lett så er jeg fra et kultur som vi skal gifte oss med den vi elsker og det som er spørsmåle mitt er? eller problemme med det er at han har ikke opphold i norge og har fått avslag på asylsøknaden sin. og jeg veit ikke hva jeg skal gjøre eller åssen jeg skal frem med og gifte meg med han. min familie sier ja til at vi skal gifte oss det samma med ham for de veit hvor mye vi elsker hverandre. men hvordan kan jeg få giftet meg med han lover og regler kan vell ikke ødelegge dette for meg at jeg ikke får giftet meg med han for han ikke har opphold eller noe her i norge? håper virkelig ikke det får da blir livet mitt helt ødelagt for jeg elsker gutten og dette må ha en vei for alt i livet har en sjanse til å kjempe for! Så hva kan jeg gjøre???? takk for svare på forhånd! Håper på et kjapt svar!!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer